Menu

Schimbare geam la Samsung Galaxy A21s

Display Samsung Galaxy A21s

Daca vrei sa iti cumperi un telefon nou, doar ca vrei sa fie mai performante, de ultima generatie, sa aiba unele dintre cele mai bune camere, o durata foarte buna de viata a bateriei si multe alte functii avansate, bugetul pe care va trebui sa il pregatesti va fi destul de mare. Un exemplu de telefon care se incadreaza in aceste cerinte este Samsung Galaxy S21 Ultra ce costa in jur de 6,500 de lei, fiind un pret mult prea mare pentru un telefon. De aceea, multe persoane prefera sa aleaga un telefon mai ieftin pe care si-l permit si renunta la ideea de a-l cumpara pe cel dorit. Doar ca exista o varianta care iti permite sa iti cumperi telefonul dorit la un pret mai mic cu aproximativ 200-300 de lei. Multe persoane evita totusi aceasta varianta pentru ca se tem ca vor primi un telefon spart sau stricat, fiind apoi nevoie de alte reparatii, adica alta suma mare de bani cheltuita. Doar ca acest lucru nu este posibil. Daca si tu te temi sa cumperi un telefon reconditionat, ramai cu ochii pe explicatia de mai jos.

Atunci cand intr-un depozit ajunge un lot de telefoane, un angajat, un tehnician, are rolul de a verifica functionalitatea acelui lot, iar acest lucru este posibil daca va desface un telefon si il va testa pret de cateva minute pentru a vedea daca are vreo problema interioara sau exterioara sau este in regula. Daca telefonul prezinta chiar si cea mai mica problema, indiferent de natura ei, intregul lot se va trimite inapoi, pentru ca inseamna ca toate telefoane au acea problema. Dar, daca totul este in regula, telefonul arata si functioneaza perfect, restul telefoanelor se vor expune la vanzare cu pretul stabilit, cel initial, iar cel testat se va expune la vanzare cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei fata de pretul initial. Deci, daca vrei sa iti cumperi un Samsung Galaxy A21s, de exemplu, ai vrea sa economisesti acesti bani sau sunt cei care iti lipsesc din buget pentru a-l cumpara nou nout, poti macar sa te gandesti sa il cumperi reconditionat, pentru ca nu vei primi un telefon spart, astfel incat sa fie necesara o schimbare geam Samsung Galaxy A21s. Tocmai pentru ca a fost testat ar trebui sa ai certitudinea ca telefonul este in regula. Daca nu ar fi fost, nu s0ar mai fi aflat la vanzare.

Prin urmare, un telefon reconditionat inseamna un telefon utilizat pret de cateva minute profesional, pentru ca a fost in regula, a fost curatat si ambalat profesional si expus la vanzare cu o reducere aferenta. El nu este nici stricat si nici spart, doar testat.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *