Menu

Schimbarea geamului la iPhone 7 Plus

Cand vine vorba despre cumpararea unui telefon in situatia in care bugetul tau este destul de mic, cu siguranta primul lucru la care te vei gandi este sa cumperi un alt telefon mai ieftin decat cel pe care ti-l doresti. Ne dorim telefoane din ce in ce mai performante, cu camere din ce in ce mai bune si mai multe, cu bateria cea mai mare, dar astfel de telefoane costa foarte mult. Dar daca iti doresti un astfel de telefon, poate ca mai intai ar trebui sa te gandesti sa il cumperi resigilat, nu nou, pentru ca vei reusi sa economisesti aproximativ 200-300 de lei. Foarte multe persoane se feresc sa cumpere telefoane resigilate pentru ca ele cred ca un telefon resigilat inseamna ori un telefon stricat ori un telefon spart, dar nu este adevarat. Pentru a clarifica ce inseamna cu adevarat un telefon resigilat, te invit sa urmaresti randurile de mai jos pentru a afla.

Atunci cand o persoana isi cumpara un telefon nou, are la dispozitie o perioada de maxim 30 de zile de a-l returna. Motivele pentru care o persoana returneaza telefonul sunt multe. Poate ca acea persoana se astepta la altceva de la acel telefon, poate ca nu a citit si nu a auzit nimic despre acel telefon si se astepta la cu totul altceva sau poate ca nu ii place. In aceste conditii, persoana respectiva poate sa returneze telefonul. Inainte de a se accepta returul, telefonul se va verifica daca se afla intr-o stare buna pentru a putea fi apoi expus la vanzare. Daca telefonul prezinta zgarieturi sau este spart, returul nu se va accepta. Dar, in cazul in care nu prezinta niciun defect, telefonul se va expune la vanzare cu o reducere de aproximativ 200-300 de lei. Asta inseamna ca daca vrei sa iti cumperi, de exemplu, un iPhone 7 Plus, doar ca nu ai suficienti bani pentru a-l cumpara nou, iar acei 200-300 de lei sunt banii care iti lipsesc din buget, poti sa te gandesti sa il cumperi resigilat. Nu trebuie sa iti fie teama ca va fi nevoie de o inlocuire a geamului la iPhone 7 Plus, pentru ca daca ar fi fost spart, returul nu ar fi fost acceptat, pentru ca nu se poate expune la vanzare un telefon spart. Un telefon resigilat inseamna doar un telefon folosit de catre o alta persoana pentru o perioada scurta de timp, maxima 30 de zile, iar din diverse motive persoana a ales sa il returneze.

Acestea fiind spuse, daca vrei sa iti cumperi un telefon, dar nu dispui de suficienti bani pentru a-l cumpara nou, poti sa te gandesti la varianta de a-l cumpara resigilat si nu trebuie sa iti fie teama ca va fi spart sau stricat, pentru ca daca ar fi fost asa, returul nu ar fi fost acceptat, deci telefonul nu ar fi fost expus la vanzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *