Menu

OnePlus 9- zvonuri

OnePlus realizeaza telefoane foarte bune, unele chiar de top, altele de gama medie, astfel ca se ocupa de ambele categorii de cumparatori. Compania isi va anunta noua serie de telefoane ce urmeaza a fi lansata in acest an in data de 23 martie. Anul trecut compania a avut succes cu telefoanele sale din serie OnePlus 8, dar si OnePlus Nord. Au aparut cateva zvonuri cu privire la telefoanele noi ale companiei, iar fanii si-au exprimat dorintele cu privire la functiile si specificatiile pe care vor sa le vada la noile telefoane. Daca vrei sa afli care sunt acest zvonuri si dorinte, ramai cu ochii pe ce va urma.

Pana acum compania isi lansa telefoanele in aprilie sau mai, dar cum evenimentul va fi pe 23 martie, poate ca se va lansa la inceputul lunii aprilie. Avand din vedere ca OnePlus 8 a avut un pret initial de 699 de dolari si OnePlus 8 PRo costa 899 de dolari, poate ca si aceste noi telefoane vor avea un pret similar cu acestea. 

A aparut o poza in care se vede spatele telefonului, OnePlus 9 Pro si se poate observa o configuratie mai mare a camerelor care are 4 obiective, iar ecranul va fi curbat. OnePlus 9 are un design similar cu OnePlus 9 Pro, doar ca are doar 3 lentile, nu 4 si ecranul este plat. 

Cat despre rezistenta la apa, este posibil ca doar OnePlus 9 Pro sa aiba IP68, iar restul telefoanelor sa nu aiba deloc rezistenta la apa. 

Alt zvon este referitor la ecran, astfel ca se spune ca telefoanele vor avea o rata de actualizare de 120 Hz. OnePlus va avea un ecran de 6,55 inci, Full HD+, iar OnePlus 9 Pro va avea un ecran de 6,78 inci cu rezolutie QHD. OnePlus 9E poate sa aiba un ecran de 6,55 inci cu rezolutie Full HD+, dar rata de actuzalire de 90 Hz.

OnePlus 9 E este posibil sa aiba un Snpadragon 690, iar celelalte 2 telefoane sa aiba Snapdragon 888. OnePlus 9 si 9 Pro este posibil sa aiba o baterie de 4,500 mAh, iar 9E de 5,000 mAh.

Fanii isi doresc ca si telefonul care nu este Pro sa aiba incarcare wireless, sa aiba un teleobiectiv si o camera principala cu o rezolutie mai mare. De asemenea se doresc 2 camere frontale, iar modelul Pro sa aiba o rezolutie 4K si telefoanele sa nu mai fie atat de similare cu Oppo Find X.

Prin urmare, daca esti un fan al telefoanelor de la OnePlus, la evenimentul din 23 martie se vor afla mai multe detalii, specificatii concrete, dar momentan acestea sunt zvonurile care circula si dorintele fanilor cu privire la specificatii.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *