Menu

Google Pixel 6- zvonuri

Pastrand traditia, Google Pixel 6 este posibil sa se lanseze in cea de-a doua jumatate a anului, dar daca ai achizitionat deja Pixel 5 sau Pixel 5A, poate ca nu o sa-ti lipseasca noul model ce urmeaza a se lansa. Cu toate acestea, chiar daca pana la lansarea sa mai este o perioada buna de timp, deja s-au auzit destul de multe zvonuri cu privire la data de lansare, pret, specificatii, dar fanii acestor telefoane si-au exprimat dorintele, adica specificatiile pe care spera ca le vor vedea in noul telefon. Pentru a afla care sunt acest zvonuri si specificatii dorite, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Google Pixel 6 este posibil sa se lanseze in a doua jumatate a anului, poate chiar spre sfarsitul anului, posibil in octombrie. Cand vine vorba de pret, Pixel 5 nu a mai fost un telefon atat de premium, fapt pentru care pretul a fost mai mic, el incepand de la 699 de dolari, asta inseamna ca Pixel 6 este posibil sa aiba un pret similar cu acesta.

Un zvon cu privire la specificatiile acestui telefon se refera la faptul ca el este posibil sa nu mai aiba nicio camera frontala in ecran. Nu se explica de ce nu ar avea o camera frontala in ecran, dar este posibil sa fie o camera de tipul pop-up, sau sa fie sub ecran cum este la ZTE Axon 20 5G.

Fanii isi doresc ca Google Pixel 6 sa aiba un design mai atractiv, mai special, unicat, pentru ca Pixel 5 a avut un design simplist, poate chiar plictisitor si banal.

Avand in vedere ca telefoanele de la Google nu au avut pana acum niciun teleobiectiv, s-ar dori ca incepand cu Google Pixel 6 sa aiba un teleobiectiv. Aceste telefoane au camere foarte bune, iar un teleobiectiv ar face camerele a fie excelente.

Companiile de telefoane realizeaza telefoane din ce in ce mai mari, asta a facut si Goolge cu Pixel 5, dar nu se mai doresc acele telefoane mari si greu de utilizat cu o singura mana. Cele mici si usor de manevrat cu o singura mana sunt mult mai eficiente, deci se doreste ca Pixel 6 sa nu fie prea mare.

Daca telefoanele de la Google pana la Pixel 5 erau de top, asta este cauzata de folosirea unui procesor mai puternic, iar la Pixel 5 s-a folosit un procesor mediu, deci s-ar dori ca Google Pixel 6 sa aiba mai multa putere, sa aiba un procesor mai puternic.

Prin urmare, daca esti nerabdator sa cumperi cel mai recent telefon de la Google, daca ai asta in lista cumparaturilor din 2021, va trebui sa mai astepti o perioada de timp, dar este bine ca inainte sa il cumperi sa astepti sa se posteze informatii concrete despre el.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *