Menu

Huawei Mate X2

Chiar daca incepand cu Huawei Mate 30, viitoarele telefoane de la Huawei nu vor mai avea niciun serviciu sau aplicatie Google, acest obstacol nu o impedica sa lanseze in continuare telefoane, mai ales cand multe persoane stiu ca telefoanele de la Huawei sunt unele foarte bune, aflandu-se in top. Compania a facut un anunt cu privire la urmatorul sau telefon pliabil, Huawei Mate X2, care va avea un pret de 2.785 de dolari pentru versiunea de 256 GB, cea de 512 GB va fi mai scumpa. Nu este primul telefon pliabil al companiei, Mate X si Mate XS sunt primele telefoane pliabile ale companiei, doar ca Mate X2 se va plia pe interior, nu pe exterior. Pentru a afla mai multe detalii despre cel mai nou telefon pliabil de la Huawei, ramai cu ochii pe randurile urmatoare.

Huawei Mate X2 are ecranul interior de 8 inci, are cadre mai groase decat un telefon obisnuit, ceea ce il face sa para mai mult ca o tableta. Al doilea ecran ajuta foarte mult la un multitasking eficient si rapid. Ecranul are o rata de actualizare de 90 Hz. 

Balamaua telefonului este mai buna decat a fost cea de la primele telefoane pliabile ale companiei, astfel ca balamaua nu lasa deloc spatiu intre ecrane. Cu toate acestea, este un telefon mai gros si cand este pliat, dar si cand nu este pliat. Acest lucru se justifica prin adaugare unul teleobiectiv cu zoom optic de 10x si digital de 100x, fiind primul telefon pliabil cu un teleobiectiv atat de mare. Ecranul exterior are 2 camere, iar pe spate mai are inca 4.. Camera principala are 50 MP, pe spate se mai afla un unghi ultra-larg de 16 MP, teleobiectivul de 12 MP cu zoom de 3x si inca o camera de 8 MP cu zoom de 10x. Camera frontala este de 8 MP, alaturi de un unghi ultra-larg de 16 MP.

Cand este pliat, telefonul este gros, dar este destul de usor de utilizat cu o singura mana. Dar daca vrei sa il utilizezi pentru sarcini mai grele si care necesita o perioada mai lunga de timp, este recomandat sa utilizezi ambele ecrane. 

Telefonul se va gasi in negru, alb, roz si albastru.

Huawei Mate X2 va fi dotat cu un procesor Kirin 9000, va avea o baterie de 4.500 mAh si se va incarca rapid prin 55 W, va avea un senzor de amprenta in butonul de pornire.

Acestea fiind spuse, Huawei este pe cale sa lanseze urmatorul telefon pliabil, care este imbunatatit in comparatie cu primele modele pliabile, va avea camere foarte bune, o balama mai buna, procesor puternic, o baterie mare, pentru a aface fata ambelor ecrane, dar pretul este unul mare.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *