Menu

Eventuale defectiuni la Iphone 7

Daca esti in cautarea unui telefon performant si bun cele de la compania Apple se incadreaza in aceasta categorie. Insa trebuie sa mentionam ca telefoanele sunt din ce in ce mai fragile si daca nu sunt protejate ca atarea riscul de defectare, de spargere, de stricare este mult mai ridicat. Daca vrei sa iti cumperi un Iphone 7 trebuie sa iei in calcul care sunt cele mai des intalnite defectiuni si ar trebui sa ti cont avand in vedere pretul telefonului care nu este unul prea mic. Bineinteles ca ste inca un telefon bun, in ciuda faptului ca a fost lansat in anul 2016, are un design placut si specificatii noi si este mai ieftin decat Iphone 8 in cazul in care te gandeai ca poti opta pentru el, trebuie sa stii ca este mai scump. 

Pe langa designul si specificatiile tehnice pe care le are Iphone-ul 7 (faptul ca este primul telefon care nu mai are butonul Home clasic, ci are un buton Home tactil) trebuie sa iei in calcul urmatoarele principale defectiuni. 

Prima defectiunea poate fi spargerea ecranului telefonului fie din cauza ca nu ai avut folie de protectie, fie ai avut si tot s-a spart daca l-ai scapat cu fata in jos. De obicei ecranul telefoanelor Iphone nu sunt chiar atat de rezistente. In cazul in care ti s-a spart ecranul ce ramane de facut este sa mergi la un service gsm autorizat sa iti schimbe sticla la Iphone 7, care este posibil sa te coste ceva bani. Aceasta defectiuni poate sa apara fie din neglijenta utilizatorilor, fie din cauza lipsei unei folii de protectie a telefonului. 

Urmatoarea defectiune care este des intalnita este cea a microfoanelor si a difuzoarelor. Stii cand ti s-a stricat difuzorul atunci cand dai volumul mai tare si auzit un bazait care iti face convorbirea la telefon sau vizionarea unor videoclipuri sau ascultarea de melodii, neplacute. In acest caz trebuie sa mergi la un service gsm care iti poate repara microfonul si/sau difuzorul telefonului tau. 

O alta problema des intalnita este imposibilitatea conectarii la internet fie prin Wi-Fi, fie prin datele mobile. Si in acest caz trebuie sa mergi tot la un service gsm care sa iti rezolve problema. 

Desi am enumerat cele mai des intalnite defectiune ale unui telefon Iphone 7, asta nu inseamna ca toata modele Iphone 7 sunt predispune la toate defectiunile. Acest lucru tine de noroc si de cum se ingrijeste telefonul de catre utilizator. Ele sunt in continuare modele bune si performante de telefoane si daca iti cumperi unul nu inseamna automat ca va trebui sa repari atatea lucruri la el. Trebuie sa ai grija de el, sa ai folie de protectie, husa si defectiunele care pot aparea pe parcurs nu inseamna ca apar din vina neglijentei tale.