Menu

Samsung Galaxy S20 a fost confirmat de companie. Ce stim pana acum?

Avand in vedere faptul ca este cel mai bun smartphone care va iesi pe piata in perioada imediat urmatoare, Samsung Galaxy S20 este asteptat cu sufletul la gura de multa lume. Din acest motiv, exista o multime de zvonuri in mediul online pana in prezent. Compania sud-coreeana s-a decis sa mai alimenteze aceste zvonuri prin anumite informatii oficiale pe care le mai scapa din cand in cand pe diverse canale. Un lucru care este deja sigur este faptul ca Samsung S20 Ultra va fi cel mai bun telefon al companiei in acest an, indiferent de cate modele pliabile sau 5G va mai scoate compania ulterior. Cu toate acestea, pana in momentul in care se confirma in mod oficial toate specificatiile ce au fost zvonite pana acum, aceasta reprezinta o ocazie buna… pentru alte zvonuri. Cei de la Samsung au contribuit la acest ciclu cu o dezvaluire a modelului Samsung S20 pe un site din Germania. Pana acum se stie sigur ca acest model ar urma sa aiba si o carcasa speciala, cu LED-uri pe spate. Lucrurile confirmate pana in momentul de fata sunt atat designul telefonului, cat si configuratia de camerele foto.

Bine, acum, Samsung a anuntat oficial telefonul… oarecum. Compania sud-coreeana a anuntat ca Galaxy S20 va fi disponibil pe piata incepand cu data de 6 martie. Evenimentul de prezentare va avea loc la 11 februarie, atunci cand este asteptat si Galaxy Fold 2, noul telefon pliabil al companiei. Evident, ambele dispozitive ar urma sa fie disponibile ori in comenzi de tip pre-order (cel mai probabil cazul lui Galaxy S20), ori vandut in diverse “loturi” (adica sa se scoata o anumita cantitate de terminale la vanzare pana la epuizarea stocului; cel mai probabil cazul lui Galaxy Fold 2, pentru ca mai mult ca sigur se va lansa doar in Coreea de Sud). 

Preturile la care vor fi disponibile Galaxy S20 si versiunile sale

Evident, vor fi preturi cel putin la fel de mari ca si cele ale modelelor de anul trecut, care au atins cifra de 1000 de dolari. In orice caz, exista zvonuri conform carora S20 ar urma sa coste aproximativ 800 de euro in Europa. Preturile neoficiale au fost dezvaluite in Polonia. Urmeaza sa fie aproximativ la fel in toate tarile din Europa, dar, firesc, in monedele locale. Ceea ce inseamna ca ar urma sa existe o diferenta de pret puternica intre cat ar costa telefonul in, sa zicem, Romania si Bulgaria, fata de cat ar costa in Cehia sau Ungaria. Un raport cu doua dintre celelalte tari ale Uniunii Europene care nu folosesc euro. 

Acestea fiind preturile pentru modelul standard. S20 Plus ar costa ajunge la pretul de aproximativ 1.000 de euro, in timp ce Samsung S20 Ultra s-ar putea ridica si la 1.400 de euro, cu versiunea 5G. Informatiile acumulate pana in prezent sugereaza faptul ca telefoanele ar fi disponibile si in versiune 4G, si-n versiune 5G. Cele cu suport pentru 5G ar urma sa coste cu in jur de 100 de euro mai mult. Evident, preturi similare vor fi si in Romania. 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *