Menu

Cele mai bune telefoane ale anului 2019 (2)

8. Samsung Galaxy Note 10 Plus

Samsung Galaxy Note 10 Plus se remarca prin prisma design-ului unic, extrem de colorat si de elegant pe care il afiseaza. Fara indoiala, este un telefon mult mai bun in comparatie cu S10, daca nu din punct de vedere al specificatiilor, atunci cel putin din punct de vedere estetic. Telefonul are un creion care ajuta la manevrarea mai rapida a comenzilor pe ecran si la scrierea mai facila pe ecranul AMOLED de 6,8 inch cu 1440p rezolutie al telefonului. Note 10 Plus are o autonomie buna a bateriei, este certificat cu o rezistenta la apa conform standardului IP68, nu prezinta un notch (ceea ce a devenit o obisnuinta in adevaratul sens al cuvantului pentru cei de la Samsung atunci cand vine vorba despre telefoane mobike) si marginile sunt subtiri. Prezinta incarcare wireless si pentru alt dispozitiv, sistemul de camere cu trei lentile are slot MicroSD cu incarcare rapida. Cu alte cuvinte, are un motiv intemeiat pentru care se afla in aceasta lista cu cele mai bune telefoane mobile ale acestui an, fara indoiala. 

Cu toate acestea, sunt si unele dezavantaje. Spre exemplu, acest model poate fi considerat prea mare. Senzorul de amprenta integrat in ecran este cat se poate de lent si nu prea precis, iar telefonul beneficieaza de aceleasi update-uri mai lente specifice telefoanelor Samsung.

7. Apple iPhone XR

Fara indoiala, unul dintre cele mai valoroase modele de telefon disponibile pe piata in acest moment. Procesorul A12 inca este unul dintre cele mai solide procesoare disponibile pe piata in momentul de fata, iar sistemul de operare iOS 12 este unul suficient de bun chiar si in momentul de fata (desi va aparea curand posibilitatea unui upgrade la iOS 13). Ca orice alt iPhone, XR incanta prin intermediul conectivitatii cu ecosistemul Apple, prin aplicatiile de calitate care sunt disponibile in AppStore si prin recunoasterea faciala, printre altele. Ca sa nu mai mentionez si faptul ca modelele sunt disponibile in mai multe culori cu aceleasi camere ca la iPhone XS, iar ecranul cu diagonala de 6.1 inch „Liquid Retina Display” este unul dintre cele mai bune de pe piata. De asemenea, telefonul prezinta si incarcare wireless la cele mai bune standarde. 

Printre dezavantaje se numara faptul ca are o camera cu o singura lentila deficitara la modul portret si detaliile obiectului, rezolutia este de doar 828p, nu prea prezinta o mufa de casti,  notch-ul mare nu are cititor de amprenta ci doar recunoaștere faciala, iar incarcarea este una cat se poate de lenta. 

6. Samsung Galaxy S10e

Samsung Galaxy S10e ar fi modelul mai accesibil din gama de anul acesta al companiei sud-coreene. Telefonul prezinta un procesor Snapdragon 855, acelasi ca la Galaxy S10, din clasa superioara, un ecran AMOLED mai mic, de 5.8 inch, senzor de amprenta pe marginea carcasei, slot pentru card Micro SD, jack audio de 3.5 mm, o autonomie buna a bateriei, insa designul este unul mult mai ieftin pentru gama in care se incadreaza acest telefon. Toate ca toate, este probabil unul dintre cele mai bune pe care le poti cumpara in momentul de fata. 

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *