Menu

Telekom are oferta cu telefoane de vanzare la zero lei

Parca nu se vinea Telekomul? La un moment dat, era un zvon al lui Catalin Tolontan de la GSP, apoi se concretiza din ce in ce mai mult, acum se pare ca toata aceasta afacere s-ar afla intr-un mic mare impas. Ultimele stiri in privinta acestei situatii indica faptul ca  vanzarea Telekom este blocata de schimbarea guvernului. Ultima actualizare pe aceasta tema sustinea faptul ca tocmai cei de la Ministerul Finantelor ar lua in calcul posibilitatea de a prelua compania, doar ca inca nu exista o lege care sa permita aceasta tranzactie. Daca acum ceva vreme, afacerea parea una cat se poate de incheiata, in momentul de fata este una plina de incertitudine. Se mai spunea si faptul ca divizia de telefonie fixa a companiei ar fi urmat sa fie achizitionata de catre cei de la Orange, iar divizia mobila de catre cei de la Digi. Doar ca, intre timp a picat si aceasta afacere. Divizia fixa insemnand fosta Romtelecom, iar cea mobila fosta Cosmote; Telekom Romania fiind o companie rezultata din fuziunea celor doua companii si preluarea companiei unite de catre cei de la Telekom Deutschland. 

Nu se stie exact daca tranzactia a picat si daca Telekom intr-adevar se va retrage din Romania, insa un lucru este sigur. Daca se va retrage din Romania, nu o va face prea curand. Pentru ca, dupa cum am spus si in titlu, vine cu oferta pe piata (iar asta inseamna ca sfideaza pe fata zvonurile conform carora compania ar urma sa fie scoasa la vanzare; zvon pe care reprezentantii l-au mai negat in ciuda unor concedieri ulterioare).

Intr-un mod similar cu acel abonament de 20 de lei in schimbul unui Allview, cei de la Telekom au venit cu o noua oferta extrem de interesanta de Black Friday, aka ziua in care alergi dupa reduceri mai ceva ca Usain Bolt la Berlin. Astfel, Telekom pune la dispozitie clientilor sai smartphone-uri la zero euro… doar ca vin la pachet cu abonamente. Pe care cica iti ofera minute naționale si net nelimitat (#hainetliberare). Telefoanele pe care compania germana le ofera la zero euro sunt: Samsung Galaxy A10, Samsung Galaxy A20e, Samsung Galaxy A30s, Huawei Y6 2019, Huawei Psmart Z si Huawei P30 lite. Trebuie sa le acord credit macar pentru faptul ca de data asta ofera telefoane mai decente in acea oferta de Black Friday. Oferta cu Allview la abonamentul de 20 de lei a fost de rasul curcilor. 

Inca o oferta de Black Friday de la Telekom consta in telefoane la promotie la fiecare oferta de abonament. Clientii ar urma sa primeasca un voucher cu o reducere de 100 euro la zborurile Blue Air valabile pana in data de 24 octombrie 2020. Ce pot sa spun, macar acum au venit cu oferte mult mai bune in comparatie cu ce oferea Telekom anii trecuti pe vremea asta. Campania de iarna se va desfasura in perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2019, deci ofertele vor ramane o perioada.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *