Menu

Samsung Galaxy Note 5G ar putea fi lansat la 23 august

Cei de la Samsung isi vor lansa cel mai nou model flagship, Galaxy Note 10, in timpul unui eveniment Unpacked, care va avea loc la 7 august, in Centrul Barclays din Brooklyn, potrivit unui anunt recent al companiei sud-coreene pe aceasta tema. Locul in care va fi tinut evenimentul este acelasi loc unde cei de la Samsung au lansat si modelul Note 9 anul trecut. Insa, lansarea Galaxy Note 10 nu va consta intr-un singur dispozitiv, ci va fi si o versiune Plus, mult mai mare, care va aparea pe piata odata cu modelul standard. De fapt, vor fi trei modele, pentru ca si Plus ar urma sa aiba o versiune care sa aiba suport pentru noua retea de date mobile 5G. 

In stadiul actual, nu prea exista dubii in privinta faptului ca cei de la Samsung isi vor anunta modelul Galaxy Note 10 Plus 5G pe 7 august, alaturi de restul gamei Note 10, dar acum avem toti utilizatorii o idee mai buna in legatura cu momentul in care acesta va aparea si pe piata, 23 august aratand drept cea mai probabila data la care vei putea sa incepi sa dai comanda la dispozitiv. Asta daca ai destui bani sa-l platesti, si pretul telefonului, si un abonament 5G de la Vodafone. Si desigur, sa astepti pana in ianuarie 2020 sa-l poti folosi, pentru ca atunci va aparea si tehnologia 5G in Romania. In fine, data de 7 august este scrisa si pe ecranul telefonului, cel putin asa am vazut dintr-un rand de leak-uri aparute prin presa in legatura cu acest model. Scurgeri obtinute de catre cei de la Android Headlines si, desi acest lucru nu garanteaza ca aceasta este si data la care telefonul va fi pus in vanzare, datele extrase din astfel de imagini sunt rareori alese la intamplare.

Mai mult, aceasta nu este singura dovada a unei date de lansare la 23 august, deoarece site-ul subliniaza ca, la jumatatea lunii iulie, Yonhap News (o publicatie de stiri din Coreea de Sud) a indicat aceeasi data pentru gama Note 10 – asa ca este foarte probabil ca toate cele trei modele (Galaxy Note 10, Note 10 Plus si Note 10 Plus 5G) sa iasa la vanzare in acea zi, desi, ca de fiecare data, aceste zvonuri trebuie luate cu o doza de scepticism. Pentru ca, la urma urmei, nu putem stii sigur pana nu se intampla. Am putea sa luam si exemplul Galaxy S10 5G ca evidenta pentru a nu crede aceste, insa treaba a stat putin mai diferit in cazul respectiv, avand in vedere faptul ca 5G nici nu era lansat la vremea respectiva. Decat in Statele Unite, in faza experimentala. Telefonul a aparut impreuna cu reteaua, cel putin in Coreea de Sud. Lasand data lansarii deoparte, imaginile redau lucruri care se potrivesc, in mare parte, cu ceea ce am vazut anterior despre acest telefon, infatisand un model cu margini subtiri, o camera de tip punch hole si o forma dreptunghiulara.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *