Menu

Pixel 4 si Pixel 4 XL – ultimele stiri

La inceputul acestei luni, in cadrul conferintei sale anuale de dezvoltatori, Google a prezentat modelele Pixel 3A si Pixel 3A XL. Noile telefoane sunt versiuni mid-range, mai accesibile ale telefoanelor Pixel 3 si 3 XL. Adevaratii succesori ai acestor modele, care probabil vor fi numiti Pixel 4 si Pixel 4 XL, inca sunt in stadiul de lansare, deocamdata. Aceste telefoane vor continua sa serveasca drept cea mai buna solutie pe care o are Google pentru sistemul sau de operare mobil Android, cel mai popular sistem de operare din lume, si va conține, probabil, versiunea finala a aplicatiei Android Q din cutie.

Succesul Pixel 4 ar fi crucial pentru Google. Pixel 3 si 3 XL nu inregistreaza vanzari foarte bune, in ciuda camerelor foto exceptionale si a aprecierii din partea criticilor. Acest lucru se poate datora faptului ca telefoanele sunt exclusive pentru Verizon (desi Google lucreaza si cu alti operatori americani), plus faptul ca oamenii, in general, nu cumpara telefoanele la fel de mult ca in anii precedenti. Probabil si din cauza preturilor crescande ale noilor modele. Au fost raportate, de asemenea, probleme cu performanta lui Pixel 3, iar compania tocmai a incheiat un proces de actiune in clasa, prin care se angajeaza sa plateasca proprietarilor primului telefon Pixel 500 de dolari fiecare. Google ar trebui sa abordeze toate aceste probleme cu Pixel 4 daca isi doreste sa creasca vanzarile si sa-si depaseasca rivalii Apple si Samsung. Sa vedem ce zvonuri si speculatii circula in acest moment in legatura cu noul model pe care l-ar pregati compania celui mai mare motor de cautare de pe internet.

Design si caracteristici

In timp ce modelele Pixel XL-urile anterioare au fost lansate cu doar o singura camera pe spate, fotografiile SlashLeaks arata faptul ca Pixel 4 XL poate avea doua camere pe spate. Google s-a bazat, in mod obisnuit, pe software-ul aparatului foto pentru a realiza anumite lucruri (cum ar fi fotografiile portret), care pe alte telefoane ar solicita prezenta mai multor camere pentru a le realiza. Aceleasi scurgeri de informatii arata, de asemenea, ca telefonul anuntat pana acum poate avea, pentru gazduirea camerei frontale pe ecran, un design de tip punch hole, la fel ca si Samsung Galaxy S10.

Pixel 4 ar putea avea o caracteristica dualSIM mai buna, care ar permite unui utilizator sa schimbe cartelele si numerele de telefon intr-un mod mult mai eficient decat pana atunci. Aceasta este o actualizare anterioara, de la Pixel 2 si Pixel 3 (si omologii lor mai mari Pixel 2 XL si 3 XL). Aceste telefoane au un slot standard pentru cartele SIM si un eSIM. In timp ce ai putea avea doua numere rezervate pentru dispozitiv, ai putea sa vorbesti, sa trimiti mesaje text sau sa utilizezi date pe o singura cartela, in timp ce cealalta este inactiva. Cu alte cuvinte, o singura cartela SIM ar putea fi activata la un moment dat. Pixel 4 ar urma, totusi, sa aiba doua cartele SIM active.

Nu stim exact data lansarii acestui dispozitiv, insa, potrivit unor zvonuri, Pixel 4 va fi lansat in octombrie. Nu exista detalii nici despre pret, momentan.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *