Menu

Samsung Galaxy M30

In ciuda faptului ca a lansat recent gama de modele Galaxy S10, ultimele telefoane premium aparute recent pe piata Samsung nu s-a oprit inca din a lansa inca cateva modele, in diferite marti. Pe langa faptul ca a prezentat modelul Galaxy A80, pe care il va scoate la vanzare in jurul datei de 25 mai, astazi compania sud-coreeana a pus la vanzare modelul Galaxy M30 pe piata din India. De asemenea, telefonul va fi disponibil pe site-ul Amazon.in si la magazinul electronic al celor de la Samsung, la 12:00, ora Indiei. Este cel de-al treilea smartphone din seria Galaxy M lansata recent. Seria respectiva mai include si modele precum Galaxy M10 si Galaxy M20.

Pret si oferte

Ca parte a ofertelor de lansare, cei care isi doresc sa cumpere Galaxy M30 pot obtine o oferta dubla de date de la Reliance Jio cu privire la reincarcarile prepaid intre 198 si 299 de rupii indiene, protectia totala a daunelor costand doar 1199 rupii. Avand in vedere conditiile din India, totusi, se intelege motivul pentru care Samsung ar face o astfel de oferta la achizitionarea telefonului. Modelul vine in diferite variante din punct de vedere al spatiului de stocare: Samsung Galaxy M30 putand fi achizitionat pentru 14990 de rupii pentru o memorie interna de 4GB RAM si 64GB stocare interna. Pe de alta parte, modelul de stocare RGB de 6 GBsși 128 GB este la 17990 de rupii.

Avand in vedere faptul ca modelul a fost lansat mai intai in India, este greu de crezut ca il vom vedea vreodata in Europa. Samsung nu a facut nici un anunt in acest sens, insa probabil compania din Coreea de Sud va vorbi si despre acest subiect intr-un viitor mai apropiat. Vom vedea daca va aparea vreodata in afara Indiei, desi ma indoiesc.

Specificatii

Samsung Galaxy M30 prezinta un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6.4 inch, ce poate reda videoclipuri in Full-HD+. Ecranul are o rezolutie de 2210×1080 pixeli, suficient de mare pentru un model mid-range, este alimentat de un procesor ExC 7904 SoC, care vine impreuna cu 4 GB de memorie RAM si cu o multime de spatiu de stocare prin SSD. Samsung Galaxy M30 ruleaza sistemul de operare de anul trecut, Android 8.1 Oreo, cu modul Samsung Experience 9.5 si vine, de asemenea, cu Dual SIM si un slot dedicat pentru card microSD.

Camera de spate a lui Galaxy M30 are un senzor primar de 13 megapixeli impreuna cu un obiectiv cu deschidere f/1.9, un senzor secundar de 5 megapixeli care contine un obiectiv cu deschidere f / 2.2 și un al treilea senzor de 5 megapixeli cu acelasi obiectiv f / 2.2. De asemenea, Galaxy M30 mai are si o camera de 16 megapixeli, impreuna cu un obiectivul f / 2.0. Opțiunile de conectare ale modelului Samsung Galaxy M30 includ Bluetooth, 4G VoLTE, dual-SIM, GPS, GLONASS etc. Prezinta o baterie cu capacitatea de 5.000mAh, cu incarcare rapida si are in plus un scaner de amprente pe spate si un suport de deblocare a fetei.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *