Menu

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 nu este chiar cel mai nou model, insa este un dispozitiv bun in cazul in care iti doresti un smartwatch la un pret accesibil. Mai ales ca incepe de la pretul de 199 de dolari, adica in jur de 840 de lei la noi, pentru modelul de 38mm cu capacitate GPS. Este un pret suficient de accesibil pentru un model smartwatch de la Apple, are o multime de functii inovative si o interfata extrem de simpla. Apple Watch Series 3 este un model rapid, are de departe cel mai bun suport pentru aplicatii de pe piata, iar durata bateriei este suficient de mare incat sa nu trebuiasca sa-l incarci chiar in fiecare zi.

Apple Watch Series 3 este disponibil in doua variante: un model 38 mm si unul de 42 mm, ambele cu 2 mm mai mici decat modelele Series 4. Punctul rosu aprins pe coroana digitala simbolizeaza functia celulara 4G. Series 3 este disponibil in doua culori: Silver si Space Gray. Exista, de asemenea, o versiune Nike + (cum exista si la Series 4). Cel mai bun lucru la acest smartwatch este, fara indoiala, conexiunea 4G a acestuia, lucru care iti permite sa iti lasi iPhone-ul acasa daca doresti sa mergi sa iesi la alergat. Ecranul are ascunsa o antena cu 4G LTE si UMTS, lansata in momentul in care te indepartezi de iPhone. Disponibil pe EE si Vodafone, sistemul functioneaza cu tehnologia eSIM si ii ofera smartwatch-ului acelasi numar de telefon ca si iPhone-ul tau. Astfel, Series 3 nu are o cartela SIM pe care o poti schimba frecvent. In timp ce design-ul nu a fost schimbat atat de mult in comparatie cu Series 2, Apple a  adus o multime de imbunatatiri pentru sistemul acestuia. Apple Watch Series 3 este alimentat de a treia generatie procesor de smartwatch-uri dual-core a companiei americane. Aceasta actualizarea a imbunatatit semnificativ anumite aspecte, astfel incat timpul de lansare al aplicatiilor este mult mai mic, grafica este mult mai buna, iar dispozitivul are incorporat si functia Siri prin, cu ajutorul difuzorului, la fel de clara cum este si pe iPhone.

In cazul in care iti doresti sa achizitionezi versiunea LTE a Apple Watch Series 3, o poti cumpara la cel mai mic pret, dupa cum am mai mentionat pana acum. Ceasul de 38 mm este de 199 de dolari americani la Best Buy sau Amazon, ceea ce inseamna cu 40 de dolari mai ieftin decat se vindea la un moment dat in magazine. Tot la Best Buy si la Amazon, pretul modelului de 42mm este de 399 de dolari americani, adica in jur de 1684 de lei la noi.

Poate Apple Watch Series 3 nu este cel mai nou model de pe piata, insa functiile sale GPS si LTE sunt un motiv bun pentru a achizitiona acest smartwatch, alaturi de conexiunea 4G si de pretul mai scazut in urma lansarii noului model Apple Watch Series 4. Modelul Series 3, insa, prezinta in mare parte aceleasi functii ca Series 4, in afara faptului ca noul model are un ecran mai mare si este mai subtire.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *