Menu

Samsung Galaxy XCover Pro, un telefon care se remarca prin simplitate

In ultima vreme, lumea smartphone-urilor s-a umplut de tot felul de modele din ce in ce mai extravagante. Desi nu ofera nimic nou decat la capitolul design, plus cateva functii in plus, si sunt modele relativ repetitive. Singurele care mai reprezinta o schimbare sunt telefoanele pliabile si cele care au conexiune 5G, desi inca nu avem de unde sa stim cat de imbunatatite sunt vitezele pe 5G din moment ce Romania nu se apropie de dezvoltarea acestei retele. Ca o mica paranteza, in teorie, licitatia pentru frecventele 5G trebuia sa aiba loc in noiembrie, iar luna asta urma sa fie lansata noua retea de date si la noi. Evident, au existat complicatii ca in cazul oricarui proiect de infrastructura mai important in tara noastra si a fost amanata licitatia. Revenind la subiect, insa, in contrast cu aceste telefoane din ce in ce mai sofisticate, Samsung a dezvoltat modelul Galaxy XCover Pro, care, dupa cum spuneam si in titlu, se remarca prin simplitatea modelului. Mai ales in contextul in care rar mai gasesti pe piata de telefoane mobiule un smartphone cu o baterie detasabila, pe care s-o poti inlocui cand vrei tu. Ei bine, Galaxy XCover Pro poate trece acest lucru la atuuri. 

Desi pare un telefon mai vechi din punct de vedere estetic, Samsung Galaxy XCover Pro este un dispozitiv mainstream dedicat unui public foarte bine definit. Specificatiile acestui model sunt unele de top. Daca te incadrezi in categoria utilizatorilor pentru care conteaza mai mult la un telefon functionalitatea si rezistenta acestuia decat design-ul si camera de 40 de megapixeli, acest telefon este perfect pentru tine. Momentan, in mod surprinzator, acest dispozitiv este disponibil doar in Finlanda, insa ar putea aparea si in alte parti ale Europei pe viitor. Terminalul este construit in jurul unui ecran de 6.3 inch si prezinta rezolutie nativa Full HD. Carcasa telefonului este certificata in conformitate cu standardele armatei, astfel incat poti sa fii sigur de faptul ca telefonul nu se va transforma in bucati la primul contact cu podeaua. De asemenea, prezinta un senzor de amprenta integrat in ecran, ceea ce iti ofera un grad de securitate destul de ridicat. 

Specificatii

Dimensiuni: 10 mm latime 

Greutate: 217 g

Ecran: Display IPS LCD, cu diagonala de 6.3 inch, rezolutia de 1080 x 2400 pixeli si raportul de aspect de 20:9

Protectie ecran: Corning Gorilla Glass 4

Procesor: Samsung Exynos 9611 (10nm)

Memorie RAM: 4GB

Spatiu de stocare: 64GB / 128GB (pana la 1TB prin card SSD)

Baterie: 4.050 mAh

Camere foto: senzor principal de 25 MP, cu diafragma f/1.8, 28mm (standard); senzor de adancime de 8 MP, f/2.2, 13mm, 1/4.0″, 1.12µm

Camere frontale: senzor de 13 MP, cu diafragma f/1.7, 22mm (wide), 1/4.1″, 1.34µm

WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot

Senzori: Senzor de amprenta, accelerometru, giroscop, proximitate, compas, barometru

Sistem de operare: Android 10.0; One UI 2

Culori: Black

SIM: dualSIM

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *