Menu

Motorola One Zoom, un smartphone mid-range exceptional cu camera de flagship

Motorola One Zoom este un smartphone mid-range, ce prezinta o configuratie emblematica a camerei si, desi nu furnizeaza o putere de top, este un pachet foarte convingator. Prezinta un ecran mare, un stoc aproapiat de un model de Android in interior si un scanner de amprente sub ecran, ca sa nu mai vorbim despre cele patru camere foto aflate pe spatele telefonului. Capabil sa inregistreze imagini largi, ultra-largi si cu un zoom de 3x, configuratia de camere foto concureaza direct cu top-enders precum OnePlus 7 Pro, castigand din mai multe privinte. Totusi, alte dispozitive accesibile, comparabile, cum ar fi Xiaomi Mi 9T Pro, au reusit sa reprezinte un hit pentru scena de telefoane mid-range, deci pot modele precum  Zoom sa inregistreze aceleasi rezultate la preturi comparabile?

Specificatii

Dimensiuni: 158 x 75 x 8.8 mm

Greutate: 190 g

Ecran: Display Super AMOLED, cu diagonala de 6.39 inch, rezolutia de 1080 x 2340 pixeli si raportul de aspect de 19.5:9

Protectie ecran: Corning Gorilla Glass 4

Procesor: Qualcomm SDM675 Snapdragon 675 (11 nm)

Memorie RAM: 4GB

Spatiu de stocare: 128GB (pana la 512 GB prin card SSD)

Baterie: 4.000 mAh

Camere foto: senzor principal de 48 MP, cu diafragma  f/1.7, 1/2″, 0.8µm, PDAF, OIS; senzor telephoto de 8 MP, cu diafragma f/2.4, 3x optical zoom, OIS; senzor de latime de 16 MP, cu diafragma f/2.2, 13mm; senzor de adancime de 5 MP

Camere frontale: senzor de 5 MP, cu diafragma 25 MP, f/2.0, 0.9µm

WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot

Senzori: Senzor de amprenta, accelerometru, giroscop, proximitate, compas, barometru

Sistem de operare: Android 9.0. Pie, actualizabil pana la versiunea Android 10

Culori: Electric Gray, Cosmic Purple, Brushed Bronze

SIM: dualSIM

Design

Motorola One Zoom prezinta un design bun pentru un smartphone mid-rang, ce are, de asemenea, si o serie de caracteristici pe care le vezi doar la un model flagship. Pentru inceput, are un spate din sticla, cu un display mat, asemanator cu cel al lui OnePlus 7 Pro, si o carcasa ce pare a fi din metal periat. In mijlocul partii de sus de pe spatele telefonului, vei putea observa o umflatura uriasa, pe care este situata camera foto cu cele patru lentile ale sale. 

Performanta si duarata de viata a bateriei

Performanta telefonului este una destul de buna, One Zoom fiind capabil nu doar sa-si indeplineasca decent sarcinile zilnice, ci sa si ruleze jocuri mai performante. Motorola One Zoom este cel mai mare dispozitiv din seria One a companiei pana in momentul de fata si, din fericire, are și cea mai mare baterie din aceasta serie. Desi nu este intocmai un monstru de 5.000mAh, bateria lui Motorola One Zoom are o capacitate de 4.000mAh, care este, totusi, una cat se poate de respectabila. In utilizarea de zi cu zi, reuseste cu usurinta sa reziste o zi intreaga, cu aproximativ 30% dupa sfarsitul zilei. Asta chiar si atunci cand il utilizezi instensiv, pentru gaming, retele sociale si fotografii, cu ecranul la aproximativ 50-80% luminozitate..

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *