Menu

Asus ROG Phone 2, primul telefon cu procesor Snapdragon 855 Plus

Lumea smartphone-urilor de gaming devine una din ce in ce mai competitiva, cu telefoane precum Black Shark 2, Razer Phone 2 si originalul Asus ROG Phone, toate incercand sa fie modelele perfecte pe care sa joci titluri gen Fortnite, PUBG Mobile sau orice alt joc de Android. Iar acum, cei de la Asus au anuntat ROG Phone 2 pentru a mai adauga inca un telefon performant pentru aceasta cursa stransa. Noul telefon de gaming va avea un procesor care nu a mai fost disponibil pe nici un model lansat pana acum, cu una dintre cele mai mari baterii pe care le-am vazut pentru un telefon si o rata de reimprospatare a ecranului incredibila. De asemenea, este disponibil la un pret care se potriveste cu starea sa de smartphone de gaming premium. 

Asus ROG Phone 2 este alimentat de catre un procesor Snapdragon 855 Plus si, dupa cum am spus si in titlu, este primul telefon care este dotat cu unul. Este un procesor care se bazeaza pe modelul Snapdragon 855, pe care l-am vazut la cateva smartphone-uri moderne de pe piata, insa aceasta versiune este modelata pentru a fi mai buna pentru jocuri si pentru realitatea virtuala, avand in vedere faptul ca are viteze mai mari atunci cand vine vorba de procesor si de grafica. Vorbind desore viteza: ecranul telefonului are, de asemenea, o rata de reimprospatare de 120 Hz, ceea ce inseamnă ca ecranul prezinta imagini de doua ori mai rapid decat cele 60 Hz ale unui smartphone normal. Acest lucru il face minunat pentru jocuri de actiune de ultima generatie, ca sa nu mai mentionez faptul ca ar trebui sa ofere gamerilor un avantaj competitiv indiferent de jocul pe care il incearca.

O alta caracteristica impresionanta pe care o prezinta telefonul ROG Phone 2 este bateria masiva, cu capacitatea de 6000 mAh, care este printre cele mai mari pe care le-am vazut la un smartphone pe scara larga. Nu este in absolut nici un termen comparabil cu modele precum pachetul de putere de 18.000mAh al lui Energizer Power Max P18K Pop, dar, intrucat respectivul telefon nu a fost niciodata comercializat in cele din urma, noul ROG 2 Phone ar  ar putea fi noul campion in acest sens.

Restul telefonului arata aproape identic cu originalul Asus ROG, insa prezinta un ecran AMOLED de 6.59 inch in locul celui de 6 inch al modelului anterior, o camera de 48 MP in locul celei de 12 MP, un jack audio de 3.5 mm si doua porturi USB-C. Cu toate acestea, trebuie sa platesti o suma suficient de mare de bani daca vrei sa achizitionezi acest telefon – nu stim exact cat de mult te va costa inca, insa originalul a pornit de la pretul de 899 de dolari americani si ne aateptam ca succesorul sa coste chiar mai mult.

Deci, Asus ROG Phone 2, cu toate noile sale caracteristici, merita pretul sau ridicat? Vom afla atunci cand acesta va fi revizuit. Pana atunci, putem doar sa presupunem ca va fi unul dintre modelele cele mai bune de anul acesta, cel putin in ceea ce priveste partea de gaming.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *